השבוע חשפו במסעדת ג'פניקה בעפולה את 9 המנות החדש. אירוע החשיפה לווה בארוחת טעימות של מוביל דעת קהל ברשת ואנשי תקשורת מקומיים.
בארוחה חשפה המסעדה 9 מנות חדשות שנוספו לתפריט, ובניהן: קריספי פיש- אצבעות דג בטמפורה קרנצ'י, 32 ₪, סלט דג קריספי- דג קריספי, עגבניות שרי, קולורבי, נענע, שום, בצל ירוק ושאר ירקות, 29 ₪, כנפיים- פריכות בתמרינדי, 29 ₪
סלמון ליין רול- סלמון נא, אבוקדו, שיטאקי ופלחי לימון בציפוי סלמון מעושן, אבוקדו ופלחי לימון, 42 ₪, מנטה רול- אבוקדו, כוסברה, ונענע וחסה אייסברג בציפוי סלמון נא ושבבי בטטה, 48 ₪.
הנוכחים נהנו גם ממגוון הקינוחים המוגשים במסעדה ובניהם פינוק מנגו וניל, נמסיס, כדור רושה, קראק פאי וקרם בורלה.
במהלך כל הערב, מובילי דעת הקהל תיעדו את המתרחש בשולחן והעלו ברשתות החברתיות תמונות צבעוניות ושמחות.
לאורך השנים עבר המטבח של רשת ג'פניקה שדרוג הן בחומרי הגלם והן בתפריט על טהרת הבריאות בניצוחו של השף ליאון לאוגנקי. תפריט הרשת מונגש לכולם ומורכב מדגים טריים המגיעים כל בוקר לסניף, שפע ירקות והרבה אורז.
הטעמים והניחוחות מתבססים על המטבח התאילנדי והיפני ומשלבים מגוון טעמים ערבים לחך. שרון ביטון ודודו ריגלר, מבעלי הסניף: "היה לנו חשוב לחשוף את המנות תחילה באירוע מיוחד ואינטימי לאנשי התקשורת ומובילי דעת הקהל שבשנה האחרונה פוקדים את המסעדה ומפרגנים מכל הלב. כמו תמיד, מנחים את רשת ג'פניקה ככלל ואת סניף עפולה בפרט שלושה עקרונות עיקריים והם הקפדה על איכות וטריות המזון, תודעת שירות גבוהה ומחירים נוחים לכל כיס".