עלייה בניסיונות ההברחה והזיוף של מזון בהיקף של כ- 20%

לאור העלייה בניסיונות להבריח מוצרי מזון ללא פיקוח ומוצרים מזיופים, מה שיכול לגרום לנזקים בגוף לנוכח הסכנה הנחה שר החקלאות ופיתוח הכפר להיערך בהתאם ולנסות למגא את המגפה.

 

 

לקראת חגי תשרי המתקרבים, מזהים במשרד החקלאות ופיתוח הכפר עלייה בניסיונות ההברחה והזיוף של מזון. אם בחודש “רגיל” מתמודדים מפקחי משרד עם כ- 25 אירועי הברחת מזון, בחודש טרום החגים עדים במשרד לעלייה של 20% בניסיונות ההברחה שלל מוצרי מזון.
לאור התגברות הניסיונות, מרכזים מפקחי היחידה המרכזית לאכיפה וחקירות של משרד החקלאות ופיתוח הכפר מאמץ מיוחד בכל המישורים: המודיעיני ובפעילות בשטח.

שר החקלאות ופיתוח הכפר, אורי אריאל: “המציאות של הברחות מוצרי מזון לישראל היא מציאות מסוכנת. הנחתי את יחידת האכיפה והחקירות במשרדי להגביר את כל המאמצים על מנת לבלום את התופעה. מדובר בתופעה המסכנת את בריאות אזרחי ישראל, ואני מחזק את ידי עובדי המשרד שפועלים לילות כימים על מנת למגרה”.

"אני יודעת לחבר. זה מה שאני עושה 30 שנה בכל התפקידים שביצעתי"

|

״אתם לא לבד״: מהולנד באהבה לנוף הגליל

|

מועדון היולדות של המרכז הרפואי העמק אירח את מנהלי מרכזי הצעירים של ישובים סביב בית החולים

|