מסל הקינוחים של קארין גורן: מתכון חיתוכיות מפנק במיוחד!

ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס שהכי כיף לנשנש. צילום נמרוד סונדרס

השפית קונדיטורית קרין גורן והמתכונאי רון יוחננוב יצאו בפרויקט משותף, במסגרתו יציגו מתכונים ייחודיים ומפתיעים.
הין המתכונים, מתכון לריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות, מתכון סופר קל ומהיר להכנה, בלי וויתור על הטעם הנפלא! הכי כיף להכין אותו למשפחה בכל הזדמנות, לאירוח, לימי הולדת ועוד שילוב בין עוגת גבינה ושוקולד ציפס, שהופך את העוגיות המוכרות לקינוח לא שגרתי ופשוט טעים בטירוף, שאי אפשר להפסיק לאכול!

• ריבועי גבינה (20 מנות) מצרכים

1חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם וניל
1חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם שוקולד
500גרם גבינת מסקרפונה
2ביצים L

אופן הכנה

פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה
ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.
אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.
טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.
מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).
פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.
מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.
מצננים לפני שפורסים ואוכלים.