סופ"ש חורפי: להתחמם עם מרק כתום עם מרקם קטיפתי טעים!

סופ"ש חורפי מגיע, שעושה לך חשק להתכרבל ולהתחמם עם מרק שלא קל ולא מכביד. קבלו מתכון למרק כתום עם מרקם קטיפתי נפלא. צילום: נמרוד גנישר

• מצרכים 

2  בצלים בינוניים
4 גזרים
3 בטטות
אופציה חתיכת דלעת / דלורית

• אופן ההכנה 

יש לקצוץ 2 בצלים בינוניים ולטגן עד להזהבה
לחתוך 4 גזרים לעגולים גסים ולהוסיף לסיר
לחתוך לריבועים 3 בטטות בינוניות ולהוסיף אותן לסיר
ניתן להוסיף גם חתיכה של דלעת/ דלורית.


[dfp name="728×90" height="728" width="90"]


לטגן את כל הרכיבים יחד עם הבצל
לכסות הכל עם מים רותחים ולהביא לרתיחה
להנמיך לאש קטנה ולבשל עד להתרככות הירקות.

יש לתבל במלח, פלפל ובאבקת מרק. לטעום ולתקן טעמי…
לאחר שהמרק והירקות התבשלו. להמתין, שהמרק יתקרר מעט ולטחון בבלנדר ידני עד למרקם קטיפתי.
מומלץ להגיש לצד המרק פניני קרקר דגנים בטעם שאתם אוהבים.

בתיאבון !