• לביבות בטטה וכרישה – כ – 20 לביבות
המצרכים:
1 ק"ג בטטה
400 גרם כרישה
1 שן שום
2 ביצים
3 כפות קמח לבן
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
מעט פלפל שחור
קורט קינמון
• אופן ההכנה:
- לקצוץ את הכרישה ולטגן אותה עם מעט שמן עד שמתרככת.
- לסנן את הכרישה.
- מקלפים את הבטטה, מגרדים על פומפיה גסה ומוסיפים למסננת עם הכרישה.
להוסיף שן שום מגורדת.
לסחוט היטב בעזרת כף להוצאת הנוזלים.
- מעבירים לקערת ערבוב, מוסיפים את שאר המרכיבים.
מערבבים היטב, יוצרים לביבות עגולות ומטגנים במחבת עם שמן.
- מומלץ להגיש עם יוגורט נענע.
• יוגורט נענע
2 כפות שמנת חמוצה
4 כפות יוגורט
קוצצים מעט נענע
מעט מלח ופלפל
מערבבים הכל היטב ומגישים על הלביבה.
בתאבון