לביבות לחנוכה – מתכון טעים באדיבות קפה מנדרין בעפולה

• לביבות בטטה וכרישה – כ – 20 לביבות

המצרכים:

1 ק"ג בטטה

400 גרם כרישה

1 שן שום

2 ביצים

3 כפות קמח לבן

1 כפית מלח

1 כפית סוכר

מעט פלפל שחור

קורט קינמון

 

• אופן ההכנה:

  1. לקצוץ את הכרישה ולטגן אותה עם מעט שמן עד שמתרככת.
  2. לסנן את הכרישה.
  3. מקלפים את הבטטה, מגרדים על פומפיה גסה ומוסיפים למסננת עם הכרישה.

להוסיף שן שום מגורדת.

לסחוט היטב בעזרת כף להוצאת הנוזלים.

  1. מעבירים לקערת ערבוב, מוסיפים את שאר המרכיבים.

מערבבים היטב, יוצרים לביבות עגולות ומטגנים במחבת עם שמן.

 

  • מומלץ להגיש עם יוגורט נענע.

 

• יוגורט נענע

2 כפות שמנת חמוצה

4 כפות יוגורט

קוצצים מעט נענע

מעט מלח ופלפל

 

מערבבים הכל היטב ומגישים על הלביבה.

בתאבון

מנגלים ורמקולים מחוץ לתחום: הפנים החדשות של הסחנה

|

בית החלומות: כך תוכלו למצוא אותו

|

פסטיבל האביב בנחל ציפורי: מוסיקה, טבע ורב תרבותיות

|