אפקט הקורונה: עלייה גדולה בהזמנות אוכל מוכן

השף סולטאן אבו פול, ממסעדת 'אלסולטאן' בבית זרזיר: "עלייה חדה בהזמנות לאוכל ממוכן מהמסעדה הביתה"

למרות החשש ממשבר הקורונה , תנועת הסועדים במסעדה הבדואית אלסולטאן שומרת על יציבות ובשבת האחרונה מטיילים רבים אף אלצו להמתין לשולחנות שיתפנו.
במקביל, מציין סולטאן אבו פול, שף ובעלים של המסעדה בבית זרזיר, "אנו עדים לגידול בכמות המזמינים מדי יום לאוכל מוכן הביתה מהמסעדה, לרבות סלטים מוכנים, מנות בשריות וצמחוניות"

סולטן אבו פול, השף ומבעלי המסעדה
סולטן אבו פול, השף ומבעלי המסעדה

המסעדה בכלל ובית זרזיר בפרט שוכנת בצומת דרכים מרכזית בעמק יזרעאל והגליל תחתון וסמוכים לה  קיבוצים ויישובים קהילתיים רבים, אשר עבור חלק ניכר מתושביהם היא הפכה זה מכבר למרכז בילוי קולונרי מחד ולמקור קניה של מגוון גדול של סלטים ומאכלים טריים, איכותיים ובמחירים נוחים.
סולטאן אבו פול, " חשוב, במיוחד בימים אלה, לשמור על שגרת חיים ולא להיכנס לפאניקה בגלל הקורונה. אני מאמין, מקווה ומאחל שהמשבר יחלוף מהר ותנועת המטיילים מכל רחבי הארץ תמשיך לפקוד את הצפון בכלל ואת המסעדות, בתי המאפה והעסקים בבית זרזיר בפרט.