"הכל כרגיל"- בשורה לנמנעים מגלוטן

חברת אשבל והשפית עינת מזור משיקים "תערובות כרגיל" לאפיית עוגות ללא גלוטן

חברת אשבל והשפית עינת מזור יוצאים בסדרה חדשה של "תערובות כרגיל" לאפיית עוגות ללא גלוטן הכוללת עוגת שוקולד עסיסית ועוגת וניל עדינה. התערובות קלות להכנה ומאפשרות לצליאקים ושוחרי הבריאות אפיית עוגות מעולות ללא גלוטן כמו מקונדיטוריה במטבח הפרטי.
סדרת תערובות העוגות כרגיל מתווספות לסדרת הקמחים "כרגיל" ללא גלוטן (רב תכליתי ולחם ומאפי שמרים), אשר פותחו ע"י השפית – עינת מזור והפכו למותג מוביל בקטגוריה.

סדרת התערובות החדשה מבית "כרגיל", בפיתוחה הושקעו חודשים ארוכים, מאפשרת הכנת עוגות בקלות ובמהירות ומביאה לתוצאות אפייה מצוינות כמו מקונדיטוריה מקצועית. העוגות מתאימות לימי הולדת לילדים, לאירועים, לאירוח קליל וקוצר מחמאות בחגים וכשמתחשק משהו מתוק…ללא גלוטן.
תערובת כרגיל לעוגות ללא גלוטן אינה מכילה חלב, אגוזים וחומרים משמרים.  בעלת תקני איכות בינלאומיים עם תנאי ייצור נקיים מגלוטן, קטנים מ 20 PPM. כשרות: בד"ץ למהדרין של הרב רובין.


הגלוטן הוא חלבון המצוי בעיקר בחיטה, ויחודו בכך שהוא בלתי מסיס במים. הגלוטן מאפשר בעצם את הדבקת מרכיבי הקמח והפיכתם לבצק


יצרן: חברת אשבל.  משקל 450 גרם.  מחיר מומלץ : 19.90 ש"ח, ניתן להשיג את התערובות החדשות ברשתות השיווק המובילות ובחנויות טבע.

השפית-קונדיטורית עינת מזור נחשבת לפורצת דרך בפיתוח מוצרים ללא גלוטן ומהדמויות המובילות בשיח הקולינרי המקומי, בנושאים של אורח חיים בריא ובישול ואפייה ללא גלוטן.
מזור, אימא לילדה צליאקית, ניהלה חברת קייטרינג מובילה שהתמחתה באירועים ללא אלרגנים בארה"ב, עומדת בראש הוצאת ספרים עצמאית, כותבת ספרי בישול בריא ואפייה ללא גלוטן,  מעבירה סדנאות בישול ואפייה בארץ ובארה"ב,  לאחרונה נבחרה על-ידי חברת התעופה הלאומית של ישראל –  אל-על לשמש כיועצת קולינרית.