העוגה שתשדרג לכם את הסופ"ש

עוגת גבינה היא אחת העוגות האהובות בארץ ובעולם, אפויה או קרה. דנה ברזק, קונדיטורית ובעלת בלוג הפטיסרי המצליח "קינוחה", מפנת את גולשי עמקניוז בקינוח קליל לעוגת גבינה קרה שנראית מיליון דולר ותסחוט "וואו" מכל היושבים בשולחן. שווה!

כלים:

תבנית עגולה מתפרקת 24/26

מצרכים:

לתחתית:
150 גרם עוגיות ביסקוויטים
100 גרם חמאה
לעוגה:
פירות העונה
250 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינה לבנה
חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן
500 גרם שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
לציפוי:
100 מל שמנת
200 גרם שוקולד לבן
במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים עם חמאה רכה.
משטחים בתבנית לתחתית העוגה ומקפיאים עד להרכבת העוגה.
בקערה מערבבים את הגבינות עם אינסטנט פודינג עד לקבלת תערובת חלקה.
מקציפים שמנות מתוקות עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את תערובת הגבינות.
מוציאים את העוגה מהמקפיא, שמים שקף, חותכים את הפירות (תותים או פירות יער) לחצי ומעמידים אותם צפופים אחד לצד השני.
שופכים את הקרם בתבנית ומיישרים באמצעות לקקן ושמים במקרר ללילה שלם עד שהעוגה יציבה.
שוברים שוקולד לבן בקערה חסינת חום, מביאים לרתיחה 100 מ״ל שמנת ושופכים על השוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ושופכים על העוגה. מניחים במקרר עד ההגשה.
מקשטים בפירות העונה.

 

מנגלים ורמקולים מחוץ לתחום: הפנים החדשות של הסחנה

|

פסח 2024: אז איפה תבלו

|

עצמאות בעפולה: כך ייראו חגיגות ה-76 למדינה בעיר

|