רשת נתח קצבים פתחה את הסניף השמיני שלה בעיר עפולה באירוע השקה

האירוע כלל קרנבל של פודטראק עם טעימות בשרים, יין ומוזיקה משובחת. צילום: אבי דואק

תושבי עפולה והסביבה הגיעו לאירוע הפתיחה החגיגי של הסניף החדש שהתקיים ביום שלישי האחרון בסניף החדש במתחם חסון סנטר. האירוע כלל טקס קביעת מזוזה וברכות מראש העיר, אבי אלקבץ, וכלל קרנבל של פודטראק עם טעימות בשרים, יין, ערק ומוזיקה טובה.
׳נתח קצבים', פתחה את הסניף השמיני שלה בעיר עפולה. הסניף נפתח במתחם חסון סנטר בעפולה ומשתרע על פני שטח של כ-600 מ"ר.

התח קצבים באירוע השקה במעמד- שוקי פחימה - בעלים נתח קצבים אבי אלקבץ - ראש עיריית עפולה יניב פחימה - בעלים נתח קצבים אלי אלפסי - מנהל סניף עפולה
התח קצבים באירוע השקה במעמד- שוקי פחימה – בעלים נתח קצבים אבי אלקבץ – ראש עיריית עפולה יניב פחימה – בעלים נתח קצבים אלי אלפסי – מנהל סניף עפולה

לראשונה ברשת, כל מוצרי הבקר הטרי הנמכר בסניף עפולה – בשר 'חלק' (בד"ץ בית יוסף / רבנות)
כמו-כן, בסניף ניתן למצוא בשרים מובחרים, לצד שלל מוצרים נלווים החל מערכות פיקניק ומנגל ועד לסכיני מטבח איכותיות מבית נתח קצבים המעניקים את חווית one-stop-shop.
הסניף בעפולה יצטרף לסניפים הקיימים ברחבי הארץ: קריית שמונה, נתניה, כפר סבא, פתח תקווה, ראשון לציון, אשדוד ואשקלון.

"הלב שלי החזיר אותי לעפולה"

|