אוכל, נופים, אנשים ואירועים: פסטיבל 'טעמים בעמקים' יצא לדרך

הפסטיבל נחשב לאחד הפסטיבלים המצליחים והוותיקים בארץ, והוא יימשך כשלושה שבועות רצופים בכל הרשויות במרחב: עמק יזרעאל, רמת ישי, עפולה, יקנעם, טבעון, בוסמת טבעון ובית זרזיר
צילום: ישראל פרץ, מערך הסברה קק"ל

פסטיבל 'טעמים בעמקים' ה-16 נפתח ביום ראשון השבוע באירוע פתיחה חגיגי, שהתקיים במוזיאון העמק בקיבוץ יפעת. באירוע השתתפו ראשי רשויות, תושבי האזור ועובדי וראשי קרן קימת לישראל, השותפה המרכזית בפסטיבל, וביניהם היו"ר דניאל עטר.
הפסטיבל, המשלב בתוכו אוכל, נופים, אנשים ואירועים, נחשב לאחד הפסטיבלים התיירותיים המצליחים והוותיקים בארץ, שיימשך כשלושה שבועות רצופים והוא מתקיים בכל הרשויות במרחב: עמק יזרעאל, רמת ישי, עפולה, יקנעם, טבעון, בוסמת טבעון ובית זרזיר.
אירוע הפתיחה החגיגי כלל טעימות מבין המסעדות המשתתפות בפסטיבל והופעות של מספר להקות וביניהם הלהקה של אסי זיגדון שארחה את ארקדי דוכין.

הדוכן של טנדוקה בפסטיבל הטעמים. צילום ישראל פרץ
הדוכן של טנדוקה בפסטיבל הטעמים. צילום ישראל פרץ

יו"ר קק"ל דניאל עטר פתח את האירוע בתזכורת למשתתפים כי ט"ו בשבט מתקרב. "קק"ל מרכזת מאמץ באיכות הסביבה ומשיקה השנה בט"ו בשבט את פרויקט 'הקלק ונטע'", אמר עטר והוסיף: "לאזור שלנו יש פוטנציאל תיירותי עצום. יש פה הכל מהכל – מורשת, היסטוריה, אתרים, אנשים, אוכל וטבע קסום".
יוזמת ומפיקת הפסטיבל רקפת עברי אמרה בהתרגשות: "המטרה של הפסטיבל היא להציג את כל מה שיש לאזור שלנו להציע באוכל, במקומות, באתרים ייחודים, בנופים ובעיקר באנשים. החיבור בין כל הכוחות שפועלים באזור – רשויות, מסעדות וכמובן השותפה העיקרית קק"ל מסייעת להצלחת הפסטיבל".

ולנו יש פלאפל

|

בא לכם להרגיש בשר מקרוב? שף חיים סויסה יסדר אתכם

|