מתכון מנצח וזריז ליום העצמאות: אצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו

לכבוד יום העצמאות- הוא "חג המנגל" הלאומי, מגישה "דרום אמריקה" מתכון מנצח ופשוט לאצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו (באדיבות רן ויזל)

• חומרים:

2 ק"ג אצבעות אסאדו

2 בקבוקי בירה לבנה

6 גרגירי פלפל אנגלי

ציפורן – גרגיר (אופציונאלי)

עלי דפנה

רוטב ברביקיו /ברביקיו צ'יפוטלה


[dfp name="728×90" height="728" width="90"]


• אופן ההכנה:  

מניחים את אצבעות האסאדו בסיר, יחד עם הבירה, פלפל שחור, מס' גרגירי פלפל אנגלי, מעט מלח ועלי דפנה. מבשלים את האצבעות במשך כשעה וחצי בבירה ותוספת מים רתוחים עד לכיסוי האצבעות.
מרתיחים ומבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך מאוד ונימוח. מסננים את הנוזלים מהבשר ומניחים את אצבעות האסאדו על גריל חם. מורחים רוטב ברביקיו בנדיבות וצולים עוד כ 10 דקות, עד שהבשר משחים יפה.
מורחים שוב ברוטב ברביקיו ומגישים. בתיאבון

באדיבות

דרום אמריקה- כשר. א.ת טרוגוזין בין כפר חב"ד לבית דגן.
https://www.dromamerica.co.il/