מתכון לפילה מוסר בתנור בציפוי פירורי לחם שקדים ועשבי תיבול

מתכון טעים וקל! באדיבות: ארגון מגדלי הדגים

פילה מוסר בתנור בציפוי פירורי לחם שקדים ועשבי תיבול

מרכיבים (ל – 4  מנות):
4 נתחי פילה מוסר (ניתן להשתמש גם בבס, דניס, פורל או אמנון)
4 חצאי לימון, להגשה

לציפוי
4 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, תימין, שמיר, כוסברה, נענע, בזיליקום, אורגנו או כל עשב תיבול אחר שאתם אוהבים. ניתן לשלב כמה עשבי תיבול שונים יחד)
6 כפות פירורי לחם מקמח מלא
2 כפיות שמן זית
2 כפות שקדים קצוצים
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מכסים תבנית בנייר אפייה
מניחים את הדגים בתבנית, על הצד של העור
בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבי הציפוי, מפזרים מעל הדגים ומהדקים מעט בעזרת הידיים
אופים כעשר דקות
מגישים כל מנה עם חצי לימון.