אם שמעתם והסתקרנתם על טרנד התזונה העולמי "הפליאו" שהרבה מאות אנשים אימצו אותו כאורח חיים וכשיטה להרזיה, ביום חמישי הבא(25.01) יש לכם הזדמנות טובה לשמוע הרצאה על כך, ולשלב עמה ארוחה במסעדה מצוינת חדשה שנפתחה לאחרונה בקניון – G ביקנעם "המרינדו" המשתייכת לרשת המסעדות והקצביות המשובחות "מרינדו-הבשר מהגולן".
למי שלא יודע, המזון פליאוליתי, מטרתו להתחקות אחר אורח החיים של אבותינו הקדומים מבחינה תזונתית ופיזית לטובת בריאותנו וגם כדיאטה מרזה ובריאה.
את ההרצאה תעביר איילת ניר, המשמשת כאחת ממנהלות קבוצת הפייסבוק הגדולה והפעילה בארץ: "פליאו, סוד ההרזייה של הטבע".
בתפריט ארוחת הפליאו יוגשו מנות ממגוון נתחי בשר הטלה והבקר של 'מרינדו-הבשר מהגולן': מנות ראשונות- חטיפי אסאדו טלה ועגל ונקניקייה מגולגלת מוגשת עם חרדל דיז'ון.
כמנה עיקרית תוגש מחבת בשרים לוהטת- סטייק אנטריקוט, סטייק פרגית, קבב טלה צנובר נענע, סטייק טלה עם עצם, בתוספת סלט טרי ובטטות צלויות. לקינוח: פירות העונה.
מרינדו G יקנעם הינו הסניף השישי של רשת "מרינדו-הבשר מהגולן", המצטרף לחמשת החנויות והמעדניות ברחבי הארץ, בו קצבייה, מעדנייה ומסעדה. את הבשר לרשת מרינדו מספקים רועי תבור ושותפו איתמר קנדליק, נוקדים, חקלאים ויזמים מהגולן, שהקימו בשנת 2003 במושב כנף, בדרום רמת הגולן, חווה ברמה בינלאומית, לטיפוח טלאים ועגלות מגזעים מובחרים.
מחיר הארוחה – 169 ₪ לסועד (כולל יין).
הטבה תינתן לחברות קבוצת הפייסבוק – "פליאו סוד ההרזיה של הטבע" הנרשמות לארוחה.
מספר המקומות מוגבל. יש להזמין מקום מראש.
להזמנות – מרינדו מתחם G יקנעם – 04-6653290