השף אביב משה: המורה החדש של בית ספר "אורט פסגות"

כצעד ראשון במסגרת היוזמה דאגה הרשות המקומית לגייס תקציב של כ- 3 מיליון שקלים

כובשים פסגות חדשות: יוזמה חדשה שהחלה השנה בית הספר "אורט פסגות" מבקשת להפוך את מגמת הבישול המלונאי בבית הספר הכוללת כיום כ-30 תלמידים בכיתות י '- י"ב לאחת המגמות המובילות באזור שתוביל את בוגריה לקריירה מובטחת במסעדות השף והמטבחים המובילים בישראל.
כצעד ראשון במסגרת היוזמה דאגה הרשות המקומית לגייס תקציב של כ- 3 מיליון שקלים לשדרוג המגמות השונות בבתי הספר ובתוכן מגמת בישול מלונאי שזכתה למטבח מקצועי ששודרג מקצה לקצה כולל רכישת ציוד תעשייתי חדש ומתקדם.
עוד החליטה מנהלת בית הספר, רבקה אלימלך, יחד עם מנהל המגמה שף איציק אטיאס לשלב במסגרת תכנית הלימודים סדנאות תאורטיות ומעשיות שיועברו על ידי שפים מובילים ומומחים בתחום הקולינריה.


[dfp name="728×90" height="728" width="90"]


הראשונים שהצטרפו ליוזמה הם השפית המקומית עינת לובטון שפרצה לקדמת הבמה ועבדה במסעדות שפים מוכרות ותגיע למספר מפגשים וכן השף המוביל אביב משה, הבעלים של המסעדות המובילות "מסה", "קוואטרו", "יאסו" ועוד, שהגיע מלווה בשף אסי זוהר ושף יאיר שטליס בני העיר מגדל העמק שעובדים עימו כיום, לשני מפגשים במסגרתם נפגש עם תלמידי המגמה, העביר להם שיעורים בסגנונות שונים של בישול שבסיומן הכינו ארוחה מלאה הבנויה ממספר מנות.
שף משה, שיגיע בסך הכל לארבעה מפגשים לאורך שנת הלימודים הקרובה, פרגן לתלמידים על הרצינות ושיתף הפעולה וכן על המטבח החדש שלדבריו עומד ברמה אחת עם מטבחים של בתי מלון מובילים בתל אביב. רבקה אלימלך אמרה: "אני שמחה שהצלחנו לגייס את אחד השפים המובילים בישראל שיצטרף לצוות המצוין שלנו במגמת הבישול המלונאי".

עצמאות בעפולה: כך ייראו חגיגות ה-76 למדינה בעיר

|

פסח 2024: אז איפה תבלו

|