הבהלה לחומוס: ביקושי שיא לחומוס לקראת המנגלים של יום העצמאות

במסעדה הבדואית מבית זרזיר אלסולטן נרשמה היסטוריה, לאחר שהביקוש לסלט חומוס טרי שולש בהזמנות לחג ונאמד על משקל של למעלה מטון וחצי! חומוס

כמידי שנה נכנסת מסעדת אלסולטן לקראת חג המנגלים והניפנופים ל"כוננות יום העצמאות" ונערכת לעמוד בביקושי שיא לחומוס טרי ולשאר מיני הסלטים המזרחיים שמפנקים את הבשר "על האש". בשנה שעברה ב-  2017 נרשמה במסעדה הבדואית מבית זרזיר היסטוריה, כאשר הביקוש לסלט חומוס טרי שולש בהזמנות לחג ונאמד על משקל של למעלה מטון וחצי! חומוס.

סולטן אבו פול, השף ומבעלי המסעדה
סולטן אבו פול, השף ומבעלי המסעדה

לדברי סולטן אבו פול, השף ומבעלי המסעדה : "הישראלים מנפנפים השנה בכמויות, והחומוס, שנחשב לסלט האהוב והפופולארי ביותר, הוא חלק בלתי נפרד מעיסקת החבילה. כבר עתה , ימים מספר לפני החגיגה קיבלנו הזמנות בהיקפים חסרי תקדים ואנחנו צפויים לשבור את השיא של השנה שעברה, ומגוונים ומשדרגים גם את תפריט הסלטים . במהלך החג ניתן יהיה לרכוש מיקס בשרים טריים לצליה על האש של שיפודי פרגית, אנטריקוט וכבש, קבב וכבדים המגיעים לצלייה היישר מן האיטליז המשפחתי שמחזיקים באילן יוחסין מרשים של טעם ואיכות".