קינוח פודינג אורז ופקאנים אישי פרווה חגיגי

ערב ראש השנה בפתח, האורחים בדרך ואתם צריכים לתקתק קינוח מהיר, טעים, והכי חשוב פרווה. המותג אלפרו מציע מתכון לקינוח פודינג אורז ופקאנים אישי יפהפה ומפנק, שבא בדיוק בזמן כשרוצים משהו מתוק אחרי הארוחה. צילום: אלפרו

מרכיבים:

(ל-4 מנות)

1  ליטר משקה אורז אלפרו

180  גרם אורז לבן (1 כוס פחות כף)

קליפה מגוררת מ-½ לימון

4  כפות סירופ אגבה או סילאן

60  גרם פקאנים קצוצים

1  כפית קינמון

4  מקלות קינמון לקישוט (אופציונאלי)

אופן ההכנה:
1. בסיר קטן מרתיחים משקה אורז אלפרו ומוסיפים אורז. מביאים שוב לרתיחה.
2. מוסיפים קליפת לימון מגוררת וסירופ אגבה או סילאן. מבשלים ברתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהאורז מתרכך.
3. מוסיפים פקאנים קצוצים. מסירים מהאש ונותנים להצטנן כ-5 דקות.
4. מחלקים לקערות ומפזרים קינמון. אם רוצים, מוסיפים מקל קינמון, ועוד סילאן או סירופ אגבה לפי הטעם. מגישים.

בתאבון!

 

יפן זה כאן: ג'פניקה מגיעה לעפולה

|