יפן זה כאן: ג'פניקה מגיעה לעפולה

ג'פניקה, הרשת הגדולה לאוכל אסייתי, מגיעה לבירת העמק ובמהלך חודש הקרוב תפתח את שעריה לקהל הרחב. המסעדה, ממוקמת במתחם "מבנה" בעיר, ונמצאת בשלבי ההקמה אחרונים. במסעדה יוגשו מגוון מנות מן המטבח האסייתי והיפני. צילום: שי בן אפרים

בשורה לחובבי הקולינאריה בעפולה והעמקים. רשת ג'פניקה הממתחה באוכל אסייתי תפתח בחודש הקרוב סניף במתחם "מבנה" בעיר, בסמוך לסניף הום סנטר בעיר. מטבחה של הרשת מתמחה בסגנון האסייתי בכלל ובסגנון היפני בפרט ולאורך השנים עובר המטבח שדרוג הן בחומרי גלם, בשילוב של מוצרים טריים ואיכותיים והן בתפריט על טהרת הבריאות בניצוחו של שף הרשת ליאון לאוגנקי. תפריט הרשת מונגש לכולם ומורכב מדגים טריים המגיעים כל בוקר, שפע ירקות והרבה אורז, מנות ראשונות ומבחר של מנות היישר מהווק.
בבסיס התפריט מגוון רחב של מנות סושי ובהן קומבינציות ורולים ייחודיים לרשת כגון: מקאו סלמון אטריות אודון מוקפצות בקארי ירוק וחלב קוקוס עם ברוקולי, פטריות שמפניון, בצל ירוק, בזיליקום וקישוט כוסברה ובוטנים קלויים, טוטורי סלמון, סלט נאם טוק ניאה תאילנדי פרוסות בקר מוקפצות, שבבי אורז, עגבניות שרי, בצל סגול, בצל ירוק, כוסברה, עלי נענע וטבעות צ'ילי אדום. ברוטב תמרינדי, ליים וסויה מתוקה. וסלט האוסקה כרוב, גזר, עגבניות שרי, בצל סגול, עלי נענע וכוסברה. ברוטב צ'ילי ולמון גראס. הטעמים והניחוחות המתבססים על המטבח התאילנדי והיפני ומשלבים מגוון טעמים ערבים לחך. בנוסף במסעדות ניתן למצוא מנות ילדים בהן קריספי צ'יקן, אצבעות עוף ונודלס סושי ועוד. דודו ריגלר ושרון ביטון, הבעלים של סניף עפולה: "ברשת ג'פניקה שלושה עקרונות מנחים: הקפדה על איכות וטריות המזון, תודעת שירות גבוהה ומחירים נוחים לכול כיס. עיצוב סניפי הרשת מזמין ונעים ומשלב אלמנטים יפניים. אנו מזמינים את הקהל הרחב ליהנות מחוויה איכותית, ערבה לחך ונעימה."

"פותחים שולחן" במסעדת הנחל במגידו

|